Σχετικά με εμάς

 

Η φωτογραφία για εμάς , δεν σταματά στη διαδικασία δημιουργίας οπτικών εικόνων μέσω της καταγραφής και της αποτύπωσης του φωτός, αλλά συνεχίζει έτσι ώστε οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας να παραμείνουν ζωντανές στο πέρασμα του χρόνου.

 

Η γνώση που μας παρείχε η πρώτη γενιά από τις αρχές του 1950, η εμπειρία που απέκτησε η δεύτερη γενιά από τα μέσα του 1980 συνδυάζεται αρμονικά με την εξέλιξη της φωτογραφίας και των νέων τεχνολογιών για να σας προσφέρει ένα μοναδικό πάζλ εικόνων στις ιδιαίτερες στιγμές σας.

 

Την ημέρα του γάμου, είμαστε δίπλα σας για να φυλακίσουμε στο φακό τα έντονα συναισθήματα του ζευγαριού και των οικείων του, ώστε το παιχνίδι με το φως να αποτυπώσει όλη τη μαγεία του μυστηρίου.

 

Απαθανατίζοντας τη βάπτιση του παιδιού σας, προσφέρουμε σε εσάς, όσο και στο ίδιο μια πλήρη καταγραφή της διαδικασίας, που σε συνδυασμό με το χαρμόσυνο γεγονός θα μείνει για πάντα ένα μοναδικό ντοκουμέντο από τα πρώτα στάδια της ζωής του.

 

Η επιλογή σας να μας εμπιστευτείτε για την κάλυψη εκδηλώσεων , μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο, πως οι προσωπικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει ξεπερνούν το επαγγελματικό κομμάτι της δουλειάς μας. Σκοπός μας είναι να βάλουμε την τελευταία πινελιά στο δικό σας έργο… Μια πινελιά γεμάτη χρώμα και φως…

 

 

Τι λένε για εμάς

"Πολύ καλή και αξιόλογη δουλεία. Θα τους προτιμήσω ξανά"
- Στέλιος Ελευθεριάδης
"Αυτό που θα πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό σας. "
- Χριστίνα Σταμούλη
{ read more }